Bestellingen bezorgen


Jouw bestelling razendsnel in huis.
Daar zorgen we voor. 

Gratis verzending vanaf 20,-

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is het bij PostNL drukker dan normaal. Soms lukt het daarom niet alle pakketjes op tijd te bezorgen. Excuus voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Levering

Je kunt je bestelling op verschillende manieren laten bezorgen in Nederland. Het is ook mogelijk om je bestelling in de meeste Europese landen te laten bezorgen. De bezorging van je bestelling wordt uitgevoerd door onze vaste vervoerder PostNL. Als een bestelling boven een bepaalde waarde komt, is het mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een berichtje achter bij welk dichtstbijzijnde PostNL-servicepunt het pakketje opgehaald kan worden. Bij het servicepunt wordt je bestelling twee weken vastgehouden. Daarna stuurt PostNL het terug naar Matchacha. Neem bij het afhalen van je bestelling een legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort, identiteitskaart).

Ophalen bij PostNL-servicepunt

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling op een PostNL-afhaalpunt te laten bezorgen. Tijdens het bestel- en betaalproces kun je deze optie selecteren (let op: je kunt pas een afhaallocatie selecteren nadat je hebt afgerekend. Je komt daarna automatisch terug op onze website). Met de track & trace-code kun je het pakket volgen en zien wanneer het klaarligt op het afhaalpunt.

Na ontvangst van deze e-mail heb je veertien dagen de tijd om je bestelling af te halen. Neem je legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort, identiteitskaart) als je het pakket ophaalt. Mocht je je bestelling binnen deze periode niet kunnen afhalen, dan wordt deze teruggestuurd naar Matchacha. Bekijk de openingstijden en locaties van de PostNL-afhaalpunten op www.postnl.nl.

Levertijd Nederland

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Geen levering op zondag.

Bezorgkosten Nederland

Bestellingen vanaf 20,- worden binnen Nederland gratis verzonden.

Standaard verzending: 4,95 (Brievenbus inclusief Track & Trace)
Standaard verzending: 7,95 (Thuis bezorging - Pakketpost inclusief Track & Trace)
Standaard verzending: 7,95 (Service punt - Pakketpost inclusief Track & Trace)


Nieuw! Levering buiten Nederland (grootste deel van Europa)

Standaard pakketverzending vanaf: 14,95 (inclusief track & trace-code).
Selecteer tijdens het afrekenen het land van bestemming en de website berekend automatisch de verzendkosten.

Vragen over je bestelling en/of verzending?

Ga naar de meestgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice: 

E-mail: klantenservice@matchacha.nl

Meer weten over retourzendingen?

Ook voor retourzendingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ook kijken op onze pagina bestelling retourneren of het antwoord opzoeken bij de meestgestelde vragen