Over Shohokuen


De missie van Shohokuen

Bij Shohokuen is het onze missie om onze klanten uitstekende, aromatische theesoorten te bieden die hun leven verrijken. We volgen de aloude traditie van Isshin Sannyou, of "het plukken van drie bladeren van een takje." In de vroege zomer, wanneer de bladeren in groot aantal zijn gekiemd, plukken we alleen de jongste drie bovenop en laten we de rest op hun takjes, een tijdrovend en arbeidsintensief werk dat altijd de hoogste kwaliteit thee heeft verzekerd. Onze fabriek houdt zich strikt aan ISO22000, een internationale norm voor voedselveiligheid die garandeert dat elk product dat we op de markt brengen, wordt gemaakt met respect voor veiligheid en hygiëne. Deze waarden waren de hoekstenen van de Shohokuen-traditie sinds de dag dat ons bedrijf werd opgericht.

De Shohokuen thee manieren

Door de eeuwenoude gewoonten van Ujicha te handhaven, bevorderen we nieuwe normen voor kwaliteit die de traditie van morgen zullen worden. Verleden heden en toekomst, zullen alleen de beste thees ooit de Shohokuen-naam dragen. Van oudsher tot heden is de tevredenheid van onze klanten altijd ons grootste genoegen geweest.


LEES MEER OVER.. DE SHOHOKUEN PLANTAGE OF SHOHOKUEN GESCHIEDENIS