Shohokuen plantage


Veiligheids- en kwaliteitsmaatregelen bij Shohokuen

Bij Shohokuen zijn we serieus over de veiligheid en de kwaliteit van onze producten. Voordat één van onze heerlijke theeën je lippen aanraakt, zijn ze onderworpen aan een reeks strikte normen die hun veiligheid en kwaliteit waarborgen. Het volgende is een inleiding tot slechts enkele van onze strikt gehandhaafde maatregelen.

Communicatie met de plantage

De theevervaardiging begint op het land en Shohokuen begrijpt dat het eindproduct alleen maar ooit zo goed zal zijn als de grondstoffen. Dat is de reden waarom we grote inspanningen leveren om de communicatie tussen alle leden die betrokken zijn bij het theefabricageproces te verbeteren, van de boerderijen die onze thee laten groeien, tot de directiekamer. We houden contact met JA (Japan Agricultural Cooperatives Group) om ervoor te zorgen dat onze standaarden en werkwijzen up-to-date zijn en verzekeren verder de kwaliteit en veiligheid van de bladeren die we gebruiken. Elk jaar sturen we een van onze opgeleide professionals om seminars te geven over veilige en hoogwaardige thee-groeiprocedures. Dit doen we in elke plaats waar onze bladeren worden verbouwd.

Vandaag de dag bij Shohokeun

De Shohokuen-fabriek werkt volgens de officiële ISO 22000-voorschriften, een systeem ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie die de beste voedselveiligheidsprocedures waarborgt volgens een wereldwijde norm voor de voedingsindustrie. Binnen ons bedrijf is er een 'voedselveiligheidsteam' dat zich uitdrukkelijk richt op de veiligheid en de kwaliteit van al onze producten.

 

 
LEES MEER.. OVER SHOHOKUEN OF SHOHOKUEN GESCHIEDENIS